Aanwijzingen voor gebruik

  • Schakel het warmte-element in om de chocolade fontein voor te verwarmen.
  • Bereid 700 gram chocolade als volgt:
    - Plaats de chocolade in een hittebestendige kom.
    - Plaats de kom in een pan warm water (60°C). Let op! Laat het water niet aan de kook raken.
    - Roer de chocolade tot deze compleet gesmolten is. Voeg geen water toe, ook niet per ongeluk.
    - De chocolade moet vloeibaar zijn (als yoghurt). Voeg desnoods een beetje smaakloze plantaardige (zonnebloem) olie toe om dit te bereiken.
  • Schakel de motor in en giet de chocolade in de onderste schotel.
  • De wormschroef brengt de chocolade omhoog. • Klaar voor gebruik.
  • Gebruik alleen vruchten die voldoende gekoeld zijn en een droog oppervlak hebben. De lage temperatuur helpt de chocolade stollen, het droge oppervlak bevordert de hechting van de chocolade aan het fruit. Teveel vocht doet afbreuk aan de consistentie van de chocolade.

Chocoladefontein

Een chocoladefontein pompt gesmolten chocolade omhoog, waarna het vervolgens weer naar beneden stroomt. Chocoladefonteinen zijn perfect te gebruiken als toetje of als verrassende toevoeging op een feestje. Doop fruit, spek of andere lekkernijen in de gesmolten chocolade.

Eigenschappen chocoladefontein:

  • Aansluiting: 230V
  • Geheel van roestvast staal.
  • Met warmhoudfunctie.
  • Geschikt voor 700g chocolade.

Extra opties toevoegen:

Wil je een extra verlengkabel bijhuren?

10,50 excl. 12,71 incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt:

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag

Aanwijzingen voor gebruik

  • Schakel het warmte-element in om de chocolade fontein voor te verwarmen.
  • Bereid 700 gram chocolade als volgt:
    - Plaats de chocolade in een hittebestendige kom.
    - Plaats de kom in een pan warm water (60°C). Let op! Laat het water niet aan de kook raken.
    - Roer de chocolade tot deze compleet gesmolten is. Voeg geen water toe, ook niet per ongeluk.
    - De chocolade moet vloeibaar zijn (als yoghurt). Voeg desnoods een beetje smaakloze plantaardige (zonnebloem) olie toe om dit te bereiken.
  • Schakel de motor in en giet de chocolade in de onderste schotel.
  • De wormschroef brengt de chocolade omhoog. • Klaar voor gebruik.
  • Gebruik alleen vruchten die voldoende gekoeld zijn en een droog oppervlak hebben. De lage temperatuur helpt de chocolade stollen, het droge oppervlak bevordert de hechting van de chocolade aan het fruit. Teveel vocht doet afbreuk aan de consistentie van de chocolade.