Eigenlijk wil ik hier nog een strikje en aan elke stoel een lintje. Het zijn van die leuke details waar je enthousiast over bent, maar wat ook veel tijd kost. En wie z’n oog valt er nou uiteindelijk écht op? Dat is dan nog maar de vraag. Ik, als stylist, vind details fantastisch en denk graag met je mee over een concreet en haalbaar plan.

Keuzestress

Je bruiloft plannen en organiseren is iets waarbij ontzettend veel keuzes gemaakt moeten worden. De ideeën blijven komen in je hoofd. En ja, er is ook heel veel leuk en fantastisch! Je Pinterest profiel stroomt over van de opgeslagen foto’s die je al maandenlang verzameld hebt. Maar er moeten spijkers met koppen geslagen worden.

Recyclen

Je weet wat recyclen betekent toch? Het opnieuw gebruiken van materialen. Dat is iets wat je ook moet doen met de decoratie items die je voor je bruiloft hebt. Ideaal, want je betaald maar één keer huur en het staat wel twee of drie keer te shinen op jullie dag! Handig voor het budget en ook nog eens een mooi geheel. Kijk voor mooie decoratie eens op www.liesjesverhuur.nl

Eyecatchers

Bel de bloemist maar alvast, want een groot bloemstuk is een sfeervol detail, die de aandacht trekt van je gasten. En wat denk je van een toffe backdrop tijdens de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart? Eyecatchers die goed bij elkaar matchen en hierdoor de sfeer bepalen die jullie in gedachten hebben.

Kleurentinten

Roze, blauw of geel? Kies de kleuren die je wil! Maak het jezelf niet te moeilijk door een heel specifieke kleur te kiezen, want dan wordt het een lange zoektocht naar de juiste tint kussenhoezen en linten.

Hoe weet je dan zeker of je de juiste keuze hebt gemaakt? Ben je er heel enthousiast over en past het binnen jullie stijl? Dan zeg ik DOEN, want dan worden jullie er op de bruiloft weer heel blij van!

Liefs Annelies | Liesjes Verhuur – styling & decoraties