Stretchtent huren Barneveld

Wij verhuren veel verschillende soorten en maten unieke Stretchtenten in- en vanuit onze locatie in Barneveld (Midden Nederland). Wij verhuren onze Stretchtenten door heel Nederland voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of je nu een Stretchtent wilt huren voor je bruiloft, tuinfeest, privé feest of zakelijk event, wij zijn je graag van dienst! Neem gerust contact met ons op als je (geheel vrijblijvend) eens wat meer informatie wilt over het huren van Stretchtenten.

Voordelen van een Stretchtent huren bij Bos Verhuur in Barneveld

De Stretchtent, ook wel Flextent of Bedoeïenentent genoemd komt van origine uit Zuid Afrika, wij importeren onze Stretchtenten uit Zuid Afrika omdat wij vinden dat hier nog steeds de beste kwaliteit Stretchtenten worden gemaakt. De Flextent bestaat uit een stretchdoek welke wordt opgespannen met houten palen en ratels. Dit kan in veel gewenste vormen, juist hierdoor krijgt de tent ontzettend veel sfeer. In ons overzicht met Stretchtenten kan je zien welke maten Stretchtenten leverbaar zijn. Wij beschikken over eigen transport en opbouw/afbouw mogelijkheden. Het plaatsen en naderhand demonteren en opruimen van onze tenten, tentvloeren en alle overige materialen doen we met een vaste groep medewerkers, kennis van zaken en het leveren van kwaliteit vinden we erg belangrijk! Al onze Stretchtenten leveren we me dikke kastanjehouten palen, extra verzwaarde kabels, touwen, ratels en spandbanden. Uiteraard zijn alle Stretchtenten brandvertragend incl. brandcertificaat. Onze Stretchtenten behoren dan ook tot het meest degelijke type tent welke op de markt beschikbaar is.

Samengevat:

  • Unieke Eyecatcher!
  • Uitgevoerd met sfeervolle Kastanjehouten palen
  • Brandvertragend doek met brandcertificaat
  • Compleet leverbaar met inrichting, vloer, verwarming en styling
  • Begeleiding van je event!
  • Bezorg- en ophaalservice
  • Montage- en demontage service

Tent Inrichting huren in Barneveld

Naast de verhuur van Stretchtenten in Barneveld kunnen wij je ook compleet helpen met de Aankleding, Styling en Inrichting van je gehuurde tent. Voor begeleiding in aanloop naar je event toe, zijn we je ook graag van dienst. Daarnaast bieden wij geheel vrijblijvend de mogelijkheid om eens bij je langs te komen op locatie zodat we je het beste advies kunnen geven. In de wintermaanden leveren wij ook compleet verwarmde tenten, naar wens inclusief verlichting, geluid, meubilair, toiletvoorzieningen en decoratie.

Stretchtent huren, 7,5 x 10 meter Verhuur. Bos Verhuur in Barneveld

Stretchtent 7,5 x 10 meter