Partytentverhuur Dieren⎮Partytent Huren Dieren

Of je nu 1, 10 of 20 partytenten wilt huren, dat is voor ons geen probleem! Wij hebben een groot assortiment EasyUp tenten, Vouwtenten, Traditionele partytenten, Stretchtenten en meer. Scherpe prijzen, uitstekende service en alles van zware kwaliteit. Bij Bos Verhuur in Barneveld ben je aan het juiste adres!

Partytenten hurenPartytent 3x3 Vouwtent hurenPartytent 4x4 hurenEasy Up wit 3x3 huren

Huren

Wij zijn gevestigd in Barneveld en leveren op de Veluwe, de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. Voor 3 dagen gebruik berekenen wij één dag huur. Zie onderstaand voorbeeld:

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag
  • Dag 2: Huurdag
  • Dag 3: Retourdag

Op-/afbouw en bezorgservice

Onze partytenten leveren we met een hele duidelijke handleiding, je kunt ze bij ons afhalen en retourneren in Barneveld. De tenten zijn gemakkelijk zelf op te zetten en af te breken. Uiteraard behoren bezorgen/ophalen en op-/afbouwen door ons ook tot de mogelijkheden.

DIRECT PARTYTENT(EN) HUREN

Wij zijn je ook graag van dienst met de inrichting van je complete feest of evenement. Bos Verhuur Barneveld is al vele jaren gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor bruiloften, congressen, openingen, feesten, evenementen, bruiloften, tuinfeesten en buurt/straatfeesten.

Partytenten verhuren wij o.a. in: Barneveld, Leusden, Elspeet, Ede, Gelderse Vallei, Putten, Nijkerk, Terschuur, Hierden, Stroe, Achterveld, Woudenberg, Apeldoorn, Kootwijk, Overberg, Renswoude, Huur, Beekbergen, Klarenbeek, Arnhem, Oosterbeek, Hoenderloo, Uddel, Nunspeet, Scherpenzeel, Huren, Amersfoort, Veenendaal, Rhenen, Tiel, Bennekom, Wageningen, Otterlo, Lunteren, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Ermelo en Garderen.