Bos Verhuur is dé Gelderse Vallei specialist in Springkussenverhuur! 

Bos Verhuur is dé Expert in het verhuren van springkussens. Onze springkussens verhuren we in de hele Gelderse Vallei. Dus ook in Ede. We hebben grote aantallen springkussens beschikbaar om te huren. Voor andere partymaterialen bent u ook van harte welkom bij ons!

Direct een springkussen huren

Opblaas springkussen huren Gelderse Vallei

Huur een springkussen bij Bos Verhuur en geniet van uren springplezier!

Bos Verhuur heeft een ruim assortiment springkussens. Daarnaast bieden wij je ook alle materialen voor het perfecte feestje. Of dit nu een partytent, statafel of wijnglas moet zijn... wij hebben het in huis!

Huur bijvoorbeeld een klein springkussen voor de kleine kinderen, daarnaast kan je een groot springkussen huren voor de wat grotere kinderen. 

Kwaliteit en lage prijs gaan samen bij Bos Verhuur.

Bos Verhuur is al jaren dé vertrouwde leverancier in de regio van Ede en de gehele Gelderse Vallei voor de verhuur van opblaas springkussens. Al onze springkussens zijn gekeurd en behoren tot de meeste veilige springkussens welke op de markt beschikbaar zijn. Elke keer als een springkussen is verhuurd controleren we het kussen naderhand uitgebreid. We blazen het springkussen opnieuw op waarna we het schoonzuigen, afnemen met schoonmaakmiddel en rondom nalopen op schade. Hierna pakken we het springkussen weer netjes in voor het volgende feestje!

Overzicht met alle springkussens

Bezorgen, plaatsen en ophalen van gehuurde springkussens incl. op-/afbouw service!

Onze springkussens leveren we met een uitgebreide handleiding. Je kunt het springkussen een dag van tevoren bij ons komen afhalen op onze locatie in Barneveld, dit is ongeveer 10 tot 15 minuten rijden vanaf Ede. De dag na het gebruik mag je het springkussen weer retourneren. Springkussens zijn door de handleiding die we erbij doen makkelijk zelf op te zetten. Uiteraard kunnen wij tegen meerkosten springkussens ook bij je bezorgen en plaatsen in Ede. We halen het springkussen naderhand dan weer bij je op. Wil je meer informatie over het huren van een springkussen? Bel of mail ons dan gerust.

Wij verhuren onze springkussens ook in:

Barneveld, Amersfoort, Voorthuizen, Stroe, Lunteren, Kootwijkerbroek, Veenendaal, Scherpenzeel, Woudenberg, Gelderse Vallei, Apeldoorn en nog veel meer plaatsen in de omgeving!

Springkussen huren

Springkussen verhuur Ede, Opblaasattractie huren in Ede

Springkussenverhuur in Ede en de Gelderse Vallei. Springkussen met glijbaan